Gotland<3

Hej ni vackra läsare :) Hur mår ni? Jag mår bra, sitter på Gotland! Ja, ni har hört rätt. Jag sitter hos pappa på Gotland, i minusgrader och snöstorm ute. Inte ens hunden vill gå ut.

Jag kommer inte ha möjlighet att skriva så mycket det här veckan, eftersom jag till stor del kommer bo hos min "familj". Jag kan se om jag kan slänga upp några inlägg därifrån också, men de blir nog rätt korta. Inga nya bilder kommer ni få, eftersom pappa inte har mitt kamera prorgam installerat. Om jag inte fotar med pappas kamera, såklart.

Hur det ser ut nu hr; Jag sitter iklädd jeans, t-shirt och en stickad tjocktröja med polokrage, annars fryser man ihjäl. Pappa står ock sjunger "Hejsan, hoppsan, fallerallera, jag är så glad för jag mår riktigt bra" och kokar kaffe. Hunden ligger och trängs med mina handbagage i soffan och den yngsta katten sitter i köket. Mammakatten vill ut, men den lär ändra sig när pappa öppnar dörren. Hon gick på lådan istället. Råttorna sover och pappa röker, färdig med kaffet. Det viner och är äckligt utanför, och jag som ska rida idag. Hej och hå. Det luktar hund och chips.

Det är som det är hos min just nu. Pappa sitter och visar mig sin fjärrkontroll till lamporna, vilket han gjort tre gånger förut. Han måste verkligen vara stolt över den.

Puss och hej, och ha det bra!

Tua da man<3

Kommentarer
Postat av: Axl

Måste man va vacker för att läsa här?

2009-02-24 @ 09:29:21
URL: http://stenstanley.blogg.se/
Postat av: Tua

Nej, Axl, men jag hälsar till alla vackra människor:)

2009-03-02 @ 17:48:52
URL: http://tuaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0